X Image
X Image
X Image
X Image

Hřbitovní lucerna nerezová SERENA stříbrná 24 cm + nerezová hřbitovní váza - LIBRA 20cm stříbrná 24 cm (KOMPLET)

AKCE

Hřbitovní nerezová lucerna SERENA:

+ Výška lucerny: 24 cm 
+ Šířka lucerny: 13 cm
+ Nemagnetická nerez 

Hřbitovní nerezová lucerna je vyrobena z prvotřídní nerezy. Lucerna má velice moderní vzhled. Lucerna je určena především na hrob nebo na pomník. Ve spodní části je otvor pro upevnění šroubem. Instalace je velice snadná. Hřbitovní lucerna má skleněnou výplň která odolá žáru hořící svíčky a je velice lehce čistitelná. Garantujeme záruku kvality. Na našem eshopu naleznete také hřbitovní nerezové vázy. Více zde.

Hřbitovní nerezová váza LIBRA:

+ Výška vázy: 22,5 cm 
+ Šířka lucerny: 10 cm
+ Nemagnetická nerez 

Vysoce kvalitní nerezová hřbitovní váza, je vyrobena z prvotřídní nereze. Její povrchová úprava je vytvořena tak aby odolala nepříznivým venkovním podmínkám. Vnitřní část hřbitovní vázy je vyrobena z tvrzeného plastu. Zbylé celé tělo vázy je vyrobeno z kvalitní nereze. Nerezová váza se instaluje velice snadno, a to díky otvoru ve spodní části. Otvor je určen pro šroub. Výška nerezové hřbitovní vázy je 22,5 cm, a šířka spodní části 10 cm. Velice dobře se hřbitovní váza čistí a udržuje. Garantujeme záruku kvality.  Na našem eshopu nalezete také hřbitovní nerezové lucerny. Více zde.

Balení obsahuje jedne kus hřbitovní nerezové lucerny Serena, a jeden kus hřbitovní nerezové vázi Libra. Tento set je za zvýhodněnou cenu ! 

                                                                             

  • Dostupnost: Vyprodáno
  • Typ zboží: Hřbitovní lucerna + váza
  • DPH: 21 %


Cena 1 650  Kč ( 1 363,64 Kč bez DPH )
  • Běžná cena: 2 000 Kč
  • Ušetříte: 350 Kč (-17 %)